6987244559 Αγ. Αναργύρων 37, Αγιοι Ανάργυροι info@enerkall.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
    Υπηρεσίες:  
 
 
 
  • Κατασκευή Φωτοβολταϊκών Συστημάτων: Η Enerkall Green Development ειδικεύεται στην κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων για πάρκα, βιομηχανικές στέγες και οικιακές στέγες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.
  • Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων: Με έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία των εγκαταστάσεων.
  • Εμπορία Εξοπλισμού Φωτοβολταϊκών Συστημάτων: Η Enerkall Green Development διαθέτει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων υψηλής ποιότητας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή.
  • Μελέτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων: Μέσω εξειδικευμένου προσωπικού και προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων, η εταιρεία πραγματοποιεί λεπτομερείς μελέτες για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών συστημάτων, προσφέροντας στους πελάτες της αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις.
  • Αδειοδότηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων: Η εταιρεία αναλαμβάνει τη διαδικασία αδειοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και επίβλεψη σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Εμπειρία:

Με περισσότερα από 14 συναπτά έτη εμπειρίας στον χώρο, η Enerkall Green Development έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των πελατών της.
 
     
     
 

Στόχος:

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των εκπομπών CO2 και την προώθηση της βιωσιμότητας.

Η Enerkall Green Development απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

 
     
 
 
 
 
 
     
 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εξετάσετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 
     
     
  ΤΗΛ: 6987244559
6972691311